Kirjoitin tänään neljä tuntia työhakemusta. Valmista pohjaa täytin neljä tuntia. Jos koneella pitäisi oikeasti saada jotain aikaiseksi, pitäisi sulkea kaikki muut, etupäässä netti. Olihan siitä apuakin, säännöllisin väliajoin pistin koneelta viestiä jollekin kaverille, että kuvaile minua, voinko pistää iloinen ja kärsivällinen jne. Että oikeasti sitä hakemusta oli neljä ihmistä tekemässä. :) Mutta enpähän ole koskaan ennen lähettänyt noin laajaa työhakemusta. Se vasta tuuri oliskin jos sen työpaikan saisi, se tarkottaisi, että tämä tyttö lähtisi Espanjaan työharjoittelujaksolle.

Istuin tässä koneella, ja telkkari oli auki. Tuntui, ettei Halonen saavu milloinkaan vaalivalvojaisiinsa. Mietittiin kaverin kanssa koneella, että mitä jos Halonen joutuisi johonkin liikenneonnetomuuteen matkalla omiin vaalivalvojaisiinsa. Siitä sitten päädyttiin miettimään, kenen käsivarsille Kallio oikeasti kuoli, oliko se Mannerheim, Ryti vai Kallion oma adjutantti. Ei päästy ratkaisuun, mutta Halonen saapui vaalivalvojaisiinsa.

Kaivoin hetken mielijohteesta Avoimen yliopiston paperit jostain paperipinoista. Viimeksi olen esseen palauttanut yli vuosi sitten. Pitäisi kai kirjoittaa viimeiset kaksi esseetä, jotta saisi senkin apron suoritettua ennen kevättä, niin olisi sitten ammattitutkintopapereiden lisäksi apron paperit käsissä.
Tuossa on kahdeksan esseevaihtoehtoa, 12-14 sivua, olisi pitänyt palauttaa tuutorille 28.02.2005 mennessä, ehkä parempi myöhään, kun ei milloinkaan. Alan nyt työstämään esseetä aiheesta "Camp, kultti tai fanius vastaanoton ja/tai tekstin ominaisuutena".
Kauniita unia teille :)