Tunnen antautuvani humalalle. Se valtaa kehoni, luo hyvänolon tunteen päästä varpaisiin. Musiikki iskeytyy tajuntaani, ymmärrän, mutta en kuitenkaan. Pienen hetken tunnen matkustavani vuosien päähän, entiseen, eiliseen, todelliseen. Tiedän olevani tässä, mutta silti palaan hetkeksi entiseen, tunne kestää vain hetken, onnellinen olo täyttää sisimpäni. Ympärilläni ovat samat ihmiset, pitkästä aikaa, sama tunnelma, entinen on tämän illan nykypäivää. Elämämme ovat ajautuneet eri poluille, vaikka silti olemme tavalla tai toisella läsnä toistemme elämässä joka päivä. Entinen ei palaa, tämän illan voimme elää eilistä nykyhetkessä. Toivon tämän illan jatkuvan, pitkään, en halua tämän loppuvan, en ihan vielä. Toivon saavani jakaa näiden ihmisten kanssa tulevaisuuden, tavalla tai toisella. Entinen ei palaa, mutta voimme tehdä niistä harvoista yhteisistä hetkistämme yhtä ikimuistoisia.
Silti toivon, että joskus vielä saan viettää yhden illan kuin eilisen, hämärtyvässä syysillassa alkoholin lämmittäessä, keskellä idyllistä maisemaa, keskellä ei mitään, keskellä kaikkea, keskellä ystäviäni, meidän kodissamme, Jellonanmäessä. Lukuisa, määrittelemätön joukko ihmisiä, niin totaalisen erilaisia, silti niin samanlaisia, joku tai jokin on löytänyt meistä kaikista jonkin joka meitä kaikkia yhdistää, yhdistävä tekijä hio meidät kaikki yhteen, saumattomasti, mutta silti jokainen on rohkeasti oma itsensä, muista erottuva persoona. Kuvankaunis missi, lökäpöksyissään kulkeva hiphoppari, hihamerkein itsensä merkinnyt rokkari, yksinhuoltaja-äiti, ikäeroa kymmeniä vuosia. Sellaista ei voi kokea kuin Jellonanmäessä, siellä vilahtaa skeittilautaa, huiman korkeaa irokeesia, tuunattua amisautoa, kaikki sulassa sovussa.
Musiikki soi lujaa ja ihmiset nauravat toistensa heitoille, puhuvat syvistä asioista, ovat rohkeasti eri mieltä, loputonta kikkailua, jokin kumma performanssi ei ole yllätys, ihan mitä vain voi tapahtua, ambulanssin ilmestymistä, golf-kärry ajeluja keskellä yötä, luvattomasti, trampoliinihyppelyjä, uimareissuja keskellä talvea, ihan mitä vain. Sellaisen illan kun vielä saisin viettää, Jellonanmäessä merenrannalla keskellä golfkenttää.