Nyt se kevat tulee! Loistavaa. Viime paivat ovat vihdoin olleet jo lampimia. Oli jo aikakin.
Jos en muuta taman kevaan aikanan tule oppimaan, niin ainakin sen, etta Linuxeista en pida. Opin kai kevaan aikana vihaamaan niita. Se kaatui MONTA kertaa.

Kohta on kulunut jo viikko ilman puhelinta. Voisin jopa tottua tahan eloon ilman puhelinta. En olekaan aivan niin uusavuton kuin luulin olevani. Onhan se hankalaa ihmiselle, joka on kasvanut kannykka kateen. Ehkapa tama olisi Suomessa vaikeampaa, mutta taalla ei tule kuitenkaan puhelinta samalla tavalla kaytettya kuin Suomessa.
Tosin ilman kannykan torkkutoimintoa en nahtavasti pysty elamaan. Olen talla viikolla nukkunut toista pommiin jokaikinen aamu, vaikka kaksi heratyskelloa on soimassa. Suomessa niita heratyskelloja on nelja, ja siihen viela kannykka. Enka silti heraa. No olenpahan jossakin hyva! Suorastaan mestari.

Sain tanaan Suomesta kuulla, etta aiti on ostamassa minulle uutta autoa. Kummaa. Tosin entisen autoni vakuutusrahoilla. Ennen tanne muuttoa kylla puhuttiin, etta en aijo ostaa autoa kevaalla palatessani. Eihan siina ole mitaan jarkea. En kuitenkaan ehtisi silla ajaa kuin 1.5 kuukautta ennen kuin lahden Kreikkaan. Suomeenpaluu paivamaara kun on viela taysin avoinna.

Lahdenpa tasta vetamaan kalsarikannit tyokavereiden parvekkeelle. Parvekkeella on aitiopaikat jalkapallokentalle, (ja pukuhuoneisiin).

*
Selkeaa +13
Paikallista aikaa 21.14
Suomen aikaa 22.14
*