Mahtavuutta, Krav Magaa rannalla iltapaiva-auringossa. Teki hyvaa tyhjentaa paa, ja miettia vain seuraavaa liiketta. Kaksi ja puoli tuntia kului silmanrapayksessa. 
Treenien jalkeen oli aivan yltapaalta hiekassa, viela kotonakaan en loytanyt itsestani kohtaa, joka ei olisi ollut hiekassa. Saimme paikallisista itsellemme yleisoa, hieman vanhempia espanjalaisia ja raivohullun puudelin.

David se jaksaa aina nousta haudastaan, mutta luulin jo ettei Baywatchia huonompaa vetoa ole olemassa. Olin vaarassa:
http://www.youtube.com/watch?v=Gi2CfuqcUGE
Sopii aivan taydellisesti tahan fiilikseen! Ei voi muuta kuin nauraa. Anteeksi David.

Sain tanaan hernekeittoa! Aivan loistavaa, en muista koska viimeksi hernekeitto olisi maistunut niin hyvalta.
On se hassua miten voikaan kaivata tuttuja makuja niin nopeasti. Talla hetkella olisin valmis antamaan vasemman kateni, jos saisin ruisleipaa ja rasvatonta maitoa. Tassa kaupungissa on yksi suomalaisen omistama puoti, josta ruisleipaa saa, tosi vain itsetehtya, ja se maksaa hunajaa. Samaisesta puodista loytaa myos esimerkiksi lakritsia ja kaurapuuroa, mutta ne todella maksavat hunajaa. Pienesta salmiakkipussista voi joutua maksamaan viitisen euroa.
Maitoakin taalta saa. Kaupoissa on kymmenia ja taas kymmenia erilaisia maitoja, mutta ne eivat maistu samanlaiselta, kuin mihin me suomalaiset olemme tottuneet. Taalla maito kasitellaan kasittaakseni samoja menetelmia kayttaen kuin Suomessa hyla-maito. Maito sailyy avaamiseen asti huoneenlammossa, sen jalkeen kylmassa.
Muutamissa kaupoissa myydaan ns. tuoremaitoa, joka melkeinpa maistuu suomalaiselta taysmaidolta. Tuoremaito maksaa huomattavasti enemman kuin muut maidot ja se sailyy vain muutaman paivan. Kuumana paivana voi maito pilaantua jo matkalla kotiin.

*
Selkeaa +15
Paikallista aikaa 21.31
Suomen aikaa 22.31
*