Levotonta. En oikein tiedä miten päin olisin, kun olen niin täpinöissäni. Lähetin tuossa viime viikolla työhakemuksen Espanjaan, no tänään tuli mailia takaisin päin. Mulla on työpaikka Espanjassa odottamassa. Mieletöntä!
Nyt pitäisi hoitaa kaikki asiat kuntoon, nopeasti. Etsiä asunto Espanjasta, vaikka en tarkkaan tiedä minne päin Espanjaa olen menossa, koska en ole koskaan kyseissä maassa käynyt. Varata lennot. Hakea Kelasta opintotuet. Hankkia kissalle hoitopaikka. Saada joku tekemään teatteriryhmän juliste painokuntoon, kaikki ne juoksevat asiat.
Matkaan pitäisi päästä mahdollisimman pian. Heti, kun vain saan täällä kaikki kuntoon ja sieltä asunnon. Pääsen kokemaan Espanjan kevään, toukokuun lopulla takaisin kotiin.

Ehkä se on ihan hyvä, että pääsen hetkeksi pois. Saan etäisyyttä näihin asioihin täällä. Perhesuhteet ovat olleet viimeiset vuodet aivan rempallaan, ja loppua siihen sekasortoon ei näytä olevan tulossa. 
Sanotaan, että veri on vettä väkevämpää, mutta niinhän se on, pahempia riidat perheen kesken ovat. 
Tarvitsen todella etäisyyttä näihin asioihin, ja ehkä löydän matkan varrella uuden näkökulman tähänkin, minun perheeseeni.